60 dagen niet goed geld terug garantie

Op alle kniebeschermers die via ultraknee.nl gekocht zijn

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en het comfort van onze kniebeschermers en wij willen iedereen de mogelijkheid geven om ze uit te proberen. We horen vaak dat de Hammock kniebeschermers beter worden wanneer ze een aantal keer gebruikt zijn. De beschermers vormen zich als het ware naar je knie. Hierdoor ontstaat een perfecte pasvorm en optimale drukverdeling. Om deze reden hebben we een niet-goed-geld-terug garantie van wel 60 dagen ingevoerd, zodat de beschermers goed getest kunnen worden.

UltraKnee Hammock 2 kniebeschermers tijdens het storten van een vloertje
Ook als de beschermers volop op de werkvloer zijn getest is retourneren mogelijk.

Zelfs als je na een lange testperiode van 60 dagen niet tevreden bent gaan we niet moeilijk doen. Geen gedoe over de ‘originele verpakking’ of ‘originele staat’. We weten zelf ook dat de omgeving waarin de beschermers worden gebruikt zijn sporen achter laat. Je kunt de beschermers binnen deze 60 dagen terugsturen en je ontvangt hierna het aankoopbedrag van de beschermer terug. Vul hier het digitale herroepingsformulier in.

Voorwaarden

 1. Je hebt het recht de verkoopovereenkomst binnen zestig dagen zonder opgave van reden te herroepen.
 2. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.
 3. Om je herroepingsrecht te kunnen uitoefenen, vul je dit digitale herroepingsformulier in.
 4. De garantie is alleen van toepassing wanneer je binnen de herroepingstermijn een mededeling (via het digitale herroepingsformulier) over het uitoefenen van het herroepingsrecht verzendt.
 5. De garantie is alleen van toepassing op de beschermers. Los bestelde accessoires zijn uitgesloten van deze garantie.
 6. Gebruik maken van deze garantie kan alleen wanneer de aankoop met geldig aankoopbewijs (bijvoorbeeld een factuur of pinbon) wordt aangetoond.
 7. Als u deze overeenkomst herroept, dienen wij de betalingen die wij van je hebben ontvangen uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag waarop wij de mededeling over de herroeping van deze overeenkomst hebben ontvangen, terug te betalen. Voor deze terugbetaling hanteren wij dezelfde betaalwijze die je bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij met jou nadrukkelijk anders is overeengekomen.
 8. In geen geval brengen we je een tarief in rekening voor het terugbetalen.
 9. Wij kunnen de terugbetaling weigeren totdat wij de goederen weer in ons bezit hebben of totdat je ons een bewijs hebt overlegd dat je de goederen hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat het eerst plaatsvindt.
 10. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag dat je ons de herroeping van dit contract hebt medegedeeld, aan ons terug te sturen of te overhandigen. De termijn is gehaald, als je de goederen voor het verstrijken van de termijn van veertien dagen hebt teruggestuurd.
 11. Op maat gemaakte of speciaal voor jou gemaakte producten zijn uitgesloten van deze garantie.
 12. De producten mogen gebruikssporen bevatten, echter zijn producten met duidelijke slijtagesporen door overmatig gebruik uitgesloten van deze garantie.
 13. De directe kosten van terugzending van de goederen komen voor jouw rekening.
 14. Wij zijn op geen enkele manier verplicht andere kosten te vergoeden dan de aanschafprijs van het product. Eventueel betaalde verzendkosten worden niet vergoed.
 15. Wij houden ons het recht voor deze garantie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, of in het geval van misbruik klanten uit te sluiten van toepassing.
 16. Indien je een soortgelijk product in de afgelopen 5 jaar bij ons hebt besteld en geretourneerd, dan is deze garantie uitdrukkelijk niet van toepassing.
Vragen over deze garantie?

Je kunt ons bellen op +31 (0) 70 219 5000 of stuur een mail naar info@ultraknee.nl