Ultraknee:
zit altijd comfortabel

Onderzoek toont aan dat vakmannen als hoveniers, stratenmakers, dakdekkers en monteurs het beste kunnen kiezen voor comfortabele kniebeschermers die de druk over de knieën verdelen. Met de Hammock kniekappen beschermt Ultraknee altijd tegen vocht, vuil en scherpe objecten en op lange termijn tegen lichamelijke knie- en rugklachten. Perfect voor de bouw!

Onze kniebeschermers

Hammock 1

Ongekend comfort voor in de werkbroek

4.67 / 5
Ultraknee Hammock 1 Kniebeschermer - Optimale bescherming en maximaal comfort

Hammock 2

De meest geoptimaliseerde drukverdeler

4.71 / 5
Ultraknee Hammock 2 Kniebeschermer - Optimale bescherming

Force Distribution Technology

Alle beschermers van Ultraknee zijn uitgerust met force distribution technology (FDT) welke de druk op de knie optimaal verdeelt. FDT is ontwikkeld door bewegingsexperts in samenwerking met TNO, de Haagse Hogeschool en de TU Delft. Hierdoor zitten de beschermers altijd lekker. Niet alleen voor even, maar de hele dag door.

Reviews

Frim

Dakdekker

Het verschil merk je direct. Zeker als we naar boven gaan is het een stuk beter dan de beschermers die ik eerst had. Ze werken fijn en stoten water af.

Patrick

Stratenmaker

In de koude perioden heb ik geen koude knieën en in de zomer verschuiven de kniebeschermers niet door transpiratie. Ook regen is geen probleem omdat de Hammock geen water opnemen!

Jesse

Monteur

Zelfs in een zwaar vervuilde fabrieksomgeving presteert deze knielappen prima

Anoniem

Goed wel een wennen aan de dikte

Frank

Mijn knieen zijn er ontzettend blij mee 🙂

Charles

Fijne kniebeschermers. Ik heb ze gebruikt om parket te leggen. Vele dagen op mijn knieën met veel opstaan tussendoor. Prima bescherming en erg comfortabel.

Bekijk meer

Menu