Force Distribution Technology

Alle beschermers van Ultraknee zijn uitgerust met force distribution technology (FDT) welke de druk op de knie optimaal verdeelt. FDT is ontwikkeld door bewegingsexperts in samenwerking met TNO, de Haagse Hogeschool en de TU Delft. Hierdoor zitten de beschermers altijd lekker. Niet alleen voor even, maar de hele dag door.

Ultraknee:
zit altijd comfortabel

Je lichaam is je gereedschap en op goed gereedschap ben je zuinig. Je lichaam is bedoeld om te bewegen, van de eerste tot de laatste dag. Ook bij zware belasting door je werk als stratenmaker, dakdekker, vloerenlegger, monteur, hovenier.

De slimme en uitzonderlijke drukverdeling van de ergonomische UltraKnee kniebeschermers zorgt voor zo’n 70 procent minder druk op de knie tijdens het werk.

Onze kniebeschermers

Hammock 1

steek in de ‘pockets’ van je werkbroek ter hoogte van je knieën

4.67 / 5
Ultraknee Hammock 1 Kniebeschermer - Optimale bescherming en maximaal comfort

Hammock 2

bevestig met een elastieken band aan je onderbeen ter hoogte van je kuitspier

4.63 / 5
Ultraknee Hammock 2 Kniebeschermer - Optimale bescherming

Reviews

Frim
Dakdekker

Het verschil merk je direct. Zeker als we naar boven gaan is het een stuk beter dan de beschermers die ik eerst had. Ze werken fijn en stoten water af.

Ultraknee Hammock 2 gebruikers met hun kniebeschermers
Patrick
Stratenmaker

In de koude perioden heb ik geen koude knieën en in de zomer verschuiven de kniebeschermers niet door transpiratie. Ook regen is geen probleem omdat de Hammock geen water opnemen!

Jesse
Monteur

Zelfs in een zwaar vervuilde fabrieksomgeving presteert deze knielappen prima

Anoniem

Goed wel een wennen aan de dikte

Frank

Mijn knieen zijn er ontzettend blij mee 🙂

Charles

Fijne kniebeschermers. Ik heb ze gebruikt om parket te leggen. Vele dagen op mijn knieën met veel opstaan tussendoor. Prima bescherming en erg comfortabel.

Maximaal beschermen tijdens het werk. Maximaal kunnen bewegen na het werk.

Je lichaam is bedoeld om te bewegen, van de eerste tot de laatste dag. Het is ons uitgangspunt om het lijf daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen. Ook als onevenredig zwaar wordt belast door je werk als stratenmaker, timmerman, vloerenlegger, tuinder, hovenier of al het andere werk waarbij je meer dan 30 minuten per dag op je knieën werkt.

Het is onze filosofie om je knieën zo min mogelijk te belasten en maximaal te ontlasten. Zodat er minder druk op de knieschijf ontstaat, zodat je na het werk nog soepel kunt bewegen en zodat er in de loop van het werkend leven veel minder slijtage optreedt.

Bekijk meer