Vorig bericht
PPC: De Tip van de Parketteur
Volgend bericht
Bezoek Ultraknee bij de A+A Beurs in Düsseldorf

KVK Innovatie Top 100: Deelname van UltraKnee

Dwarsdoorsnede UltraKnee Hammock 2

UltraKnee doet mee aan de KVK Innovatie Top 100 met onze ergonomische kniebeschermers. Bij deze Innovatie Top 100 strijden de meest innovatieve Nederlandse bedrijven om de felbegeerde titel. Deze prijs is een van de grootste en belangrijkste innovatieprijzen voor het mkb.

De technologie achter UltraKnee kniebeschermers is bedoeld om de schadelijke effecten van het werken op de knieën te beperken. Dit kan door middel van een zeer uniek en innovatief systeem dat in al onze beschermers zit. De beschermer omsluit de knie en verdeelt hoogste drukpunten op de knieën tijdens het zitten. De sterkste delen van de knie kunnen deze krachten opvangen. Hierdoor zitten onze beschermers altijd goed en voorkomen we pijnlijke knieën en langdurige knie- en rugklachten. We kunnen niet voorkomen dat je op je knieën aan het werk bent. We kunnen wel het schadelijk effect daarvan zoveel mogelijk beperken.

Met deze deelname is de Hammock 2 de eerste kniebeschermer die in aanmerking komt voor een innovatieprijs als de KVK Innovatie Top 100. We hebben nog even geduld nodig voordat de uitslag bekend is. De KVK meldt namelijk dat in november de namen van de 100 meest innovatieve bedrijven bekend worden gemaakt. De volgorde van deze lijst blijft dan dus nog geheim. Pas in januari 2022 weten we de rangschikking. Dan komen we erachter we wie zich een jaar lang het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.