Vorig bericht
Geslaagde bouwbeurs Hardenberg
Volgend bericht
PPC: De Tip van de Parketteur

NIEUW: De Hammock 1

Met trots presenteren we onze nieuwe alleskunner voor in de werkbroek. De nieuwe Hammock 1 beschermer is nu verkrijgbaar in onze webshop en bij onze distributeurs. In deze beschermer komt alles samen. Hij biedt niet alleen comfort, maar is ook flexibel, slijtvast en stoot water af. Bovendien maakt de beschermer gebruik van een flexibele veer in de beschermer. Om deze reden is drukverdeling over de knie optimaal. Ook heeft de Hammock 1 het comfort van een externe beschermer samengepakt in een compacte vorm. Daardoor past deze in de kniezakken van een werkbroek. De gelukkige gebruikers die deze beschermer als eerste mochten testen zijn heel enthousiast. Meerdere gebruiken de beschermer nog steeds. Werk nu veilig en comfortabel met de Hammock 1!

De beschermer met een licht gewicht vouwt zich om de knie en buigt mee met iedere beweging die je maakt. Dit maakt deze beschermer zeer geschikt voor de vakman die wisselend op de knieën en in andere posities werkt. De ergonomische vorm en de duurzame materialen van deze knielappen zorgen met de druk verdelende veer voor een optimaal zitcomfort.

We zijn met deze beschermers op bezoek gegaan bij enkele bedrijven, als Solention, om te vragen wat de vakman er van vindt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.