Vorig bericht
KVK Innovatie Top 100: Deelname van UltraKnee
Volgend bericht
Martijn aan het woord: De slimste onder ons is het menselijk lichaam

Bezoek Ultraknee bij de A+A Beurs in Düsseldorf

Na bijna anderhalf jaar zonder beurzen kunnen we eindelijk weer van start. Om er geen gras over te laten groeien beginnen we dit nieuwe beursseizoen direct in het buitenland. Van 26 tot 29 oktober is Ultraknee/Triple Stone Workwear te vinden op de A+A beurs in Düsseldorf. De A+A beurs is een van de grootste beurzen op het gebied van veilig werken en beschermingsmiddelen. Met onze innovatieve beschermers met gepatenteerde technologie verwachten we ons hier volledig thuis te voelen.

Hugo en Kai zullen gedurende de hele A+A beurs onze stand bemannen. De voorbereidingen zijn nu in volle gang om er eind oktober te kunnen staan en iedereen kennis te laten maken met de veiligste en meest comfortabele kniebeschermers die er zijn. Hugo en Kai zijn te vinden in Hal 3 bij standnummer B11. Bekijk hier de plattegrond van de Messe om ons eenvoudig te kunnen vinden. Düsseldorf zal misschien niet voor iedereen op de route liggen, maar mocht je in de buurt zijn en onze kniebeschermers willen proberen ben je uiteraard welkom. We zetten onze test-straatjes klaar!

Later dit jaar willen we ook beurzen bezoeken die voor velen misschien iets dichter bij huis liggen. We laten tegen die tijd weten waar we staan en hoe we daar te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.