trustpilot ultraknee
Logo InMarket wit
Logo TNO wit
Logo TUDelft wit
Logo HaagseHogeschool wit
UltraKnee H1x wint IF Design Award

Ultraknee Hammock 1X wint iF Design Award 2023

We zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat onze nieuwste kniebeschermer, de Hammock 1X, de iF Design Award 2023 heeft gewonnen!

Dit is een van de meest prestigieuze design awards ter wereld en wordt toegekend aan producten die uitblinken in design, kwaliteit en innovatie. Onze kniebeschermer werd dit jaar geselecteerd uit bijna 11.000 inzendingen uit 56 landen en werd geprezen om zijn baanbrekende ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Maximaal kunnen bewegen na het werk. Ook na jarenlang werken op je knieën.

Vrijuit en pijnvrij een potje voetbal, een stuk fietsen of gewoon simpelweg opstaan van de bank, dat is waar onze bewegingsspecialisten het voor doen. Een kniegewricht is gemaakt om te buigen en te bewegen.

ultraknee knieberschemers

Stevig is het nieuwe comfort

De belangrijkste innovatie van de UltraKnee ergonomische kniebeschermer zie je niet, die zit van binnen. Een eindeloos veerkrachtige en heel sterke c-vormige kom omsluit de knie als je op je knieën werkt.

ZIT ALTIJD COMFORTABEL

Uit onderzoek blijkt dat professionals moeten kiezen voor een comfortabele ergonomische kniebeschermer die de druk zoveel mogelijk over de knieën verdeelt.

Met de geoptimaliseerde Ultraknee knieschijven ben je altijd beschermd tegen vocht, vuil en scherpe voorwerpen en langdurig tegen lichamelijke klachten.

FORCE DISTRIBUTION TECHNOLOGY

Alle beschermers van Ultraknee zijn uitgerust met Force Distribution Technology (FODITEC) welke de druk op de knie optimaal verdeelt. Hierdoor zitten de ergonomische beschermers altijd lekker. Niet alleen voor even, maar de hele dag door.

ERGONOMISCHE KNIEBESCHERMERS

Alle ergonomische kniebeschermers van Ultraknee zijn uitgerust met Force Distribution Technology (FODITEC) welke de druk op de knie optimaal verdeelt. FODITEC is ontwikkeld door bewegingsexperts in samenwerking met TNO, de Haagse Hogeschool en de TU Delft.

Laat onze gebruikers het u vertellen

Bekijk hoe Ultraknee het leven van onze gebruikers op de lange termijn heeft veranderd.

Het verschil merk je direct. Zeker als we naar boven gaan is het een stuk beter dan de beschermers die ik eerst had. Ze werken fijn en stoten water af.

Frim
Dakdekker

In de koude perioden heb ik geen koude knieën en in de zomer verschuiven de kniebeschermers niet door transpiratie. Ook regen is geen probleem omdat de Hammock geen water opnemen!

Ultraknee Hammock 2 gebruikers met hun kniebeschermers
Patrick
Stratenmaker

Zelfs in een zwaar vervuilde fabrieksomgeving presteert deze knielappen prima

Jesse
Monteur

MAXIMAAL BESCHERMEN TIJDENS HET WERK. MAXIMAAL KUNNEN BEWEGEN NA HET WERK.

Je lichaam is bedoeld om te bewegen, van de eerste tot de laatste dag. Het is ons uitgangspunt om het lijf daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen. Ook als onevenredig zwaar wordt belast door je werk als stratenmaker, timmerman, vloerenlegger, tuinder, hovenier of al het andere werk waarbij je meer dan 30 minuten per dag op je knieën werkt.

Het is onze filosofie om je knieën zo min mogelijk te belasten en maximaal te ontlasten. Zodat er minder druk op de knieschijf ontstaat, zodat je na het werk nog soepel kunt bewegen en zodat er in de loop van het werkend leven veel minder slijtage optreedt.

Laatste nieuws van de professional

Bekijk Meer