Volgend bericht
NIEUW: De Hammock 1

Geslaagde bouwbeurs Hardenberg

Ultraknee stand op bouwbeurs Hardenberg

Voor het eerst in enkele jaren stond ons team weer op de bouwbeurs in Hardenberg. Hoewel we er dus even uit waren voelde de interesse en gezelligheid direct als van ouds. We bedanken iedereen die langs is gekomen en die onze beschermers heeft uitgeprobeerd!

Zowel Walther als Marco waren razend enthousiast om iedereen te woord te staan en kennis te laten maken met de veiligste en meest comfortabele kniebeschermer die bestaat. Uitgerust met een heel magazijn aan voorraad en meerdere test-straatjes hadden ze direct een vliegende start. Velen hebben onze Ultraknee Hammock 2 kniebeschermer kunnen uitproberen. Meerdere vakmannen waren direct verkocht. De speciaal in het leven geroepen beursaanbieding zal hier zeker aan hebben bijgedragen. Het was fantastisch om te zien dat onze beschermers al herkend werden door sommige gebruikers.

LET OP: onze beursaanbieding loopt nog door tot eind oktober 2019. Tot die tijd is het mogelijk om de Hammock 2 kniebeschermer te bestellen via onze webshop met een korting van maar liefst 20%. De kortingscode die je hiervoor kan gebruiken is: ‘Hardenberg2019’.

We zien jullie graag bij de volgende bouwbeurs! Hou onze kanalen in de gaten om er achter te komen waar en wanneer deze is, en hoe je ons kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.