Vorig bericht
Bouw voor Jongeren testen de UltraKnee

UltraKnee H1x wint IF Design Award

UltraKnee H1x wint IF Design Award

Ultraknee wint iF Design Award 2023 met de Hammock 1X kniebeschermer

Ultraknee, de toonaangevende producent van professionele kniebeschermers in de bouw, heeft met de Ultraknee Hammock 1X de iF Design Award 2023 gewonnen. Dit is een van de meest prestigieuze design awards ter wereld en wordt toegekend aan producten die uitblinken in design, kwaliteit en innovatie. De Hammock 1X van Ultraknee werd dit jaar geselecteerd uit bijna 11.000 inzendingen en werd geprezen om zijn baanbrekende ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Deze revolutionaire kniebeschermer is ontwikkeld met als doel om bouwprofessionals te helpen hun werk op een veiligere en meer ergonomische manier uit te kunnen voeren, zonder in te boeten op mobiliteit of prestaties. Door middel van het unieke ontwerp en de gepatenteerde drukverdelende technologie biedt de Hammock 1X een ongeëvenaarde bescherming en comfort.

Hugo van de Watering, Managing Director van Ultraknee, zegt: “We zijn ontzettend trots op deze erkenning. Het winnen van de iF Design Award 2023 toont aan dat we in staat zijn om onze missie van het leveren van hoogwaardige kniebeschermers te vervullen en tegelijkertijd het belang van design en innovatie in ons bedrijf te onderstrepen.”